søndag den 4. juli 2010

Flere svampe!

Her er lige et par billeder af weekendens sysler! Jeg har fået hæklet endnu to svampe, og jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg har lidt bedre styr på fastheden nu, men jeg syns det er rigtig hårdt i fingrene. Så det bliver ikke til så meget hækleri af gangen. Vintage stofferne på billedet er et trendsales-køb. Jeg har ganske få vintage stoffer, så jeg er meget begejstret for købet.
Jeg har også fået syet lidt. Et par shorts til svesken, inspireret af et par hun har fra Wheat. De er blevet super søde, og sidder fint på den lille ble-numse! Dukkebarnevognstæppet er til min venindes pige, og jeg er sikker på at det nok skal bringe lykke.

Desuden er weekenden blevet brugt på at lave økologisk hyldeblomstsaft, MEN jeg glemte helt at tage billeder af processen. Det står nu i køleskabet hvor det skal trække i 4 dage inden det er klar! Uhm jeg glæder mig!
2 kommentarer:

 1. Altså Rikke. Hækleros til dig. Det er vel nok en fin svamp du har fået hæklet, sådan en har jeg til gode endnu, og det vare nok desværre noget inden den kommer på hæklenålen :o/ Jeg er SIKKER på du blir rigtig glad for din nye kunnen :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette!
  Dejligt med lidt kommentarer fra dig:)
  Jeg er allerede meget glad for min nye hækle-hobby og har kastet mig ud i et projekt af de store, som jeg snart viser frem her:)
  Hvor er det bare super træls for dig, at det stadig har lange udsigter for dig at komme i gang igen!
  Kh

  SvarSlet