torsdag den 15. juli 2010

Hæklehjælp

Jeg er gået i gang med et tusindfryd-projekt - plaid i grannystripes! Jeg har hæklet to farver nu, dvs. 1200 stangmasker (!). Jeg har hæklet dem i pink og rød, noget bomuldgarn jeg lige havde liggede. MEN, det er til pind 2,5-3, og det havde jeg ikke lige tænkt så meget over. Bliver det meget tydeligt hvis jeg fortsætter med at bruge garn til pind 3,5-4?

Håber en af Jer mere erfarne hæklere kan hjælpe:)

3 kommentarer:

 1. Hej Rikke. Jeg kan ikke hjælpe dig med at hækle, det håber jeg at der er andre der kan.

  Istedet har jeg tænkt en del på hvordan det går med Frida og hendes søvn (og din også). Jeg husker tydeligt hvor brugt jeg var for bare 4½ måned siden - da var jeg oppe mindst 1 gang i timen hver nat - troede faktisk nærmest at jeg var ved at blibe sindsyg...! Men som sagt, jeg håber virkelig i sover bedre alle sammen. Tanker fra Betina.

  SvarSlet
 2. Hej Betina!
  Tak fordi du har tænkt på os og vores manglende nattesøvn:)
  For 4 uger siden fik Frida dræn i ørerne, og det har bare givet os en helt anden pige! Det det var helet op og hun ikke havde ondt mere, begyndte hun at sove helt fantastisk!! Vi havde faktisk en hel uge, hvor hun var vågen 1-2 gange om natten, det var SKØNT!
  MEN, så rendte vi igen ind i en sygdomsperiode... Frida fik halsbetændelse som nu er gået over i skarlagensfeber, så de sidste 14 dage har hun været syg (igen igen!), og har sovet rigtig dårligt. Det er jo forståeligt nok, men derfor er det hårdt alligevel!
  Men vi satser kraftigt på, at det bliver godt igen når Frida er rask igen.
  Jeg tør næsten ikke sige det højt, men nu gør jeg det alligevel, putningen om aftenen går virkelig godt, vi har brugt "Gå ud/gå ind"-metoden, det er vist lidt samme princip som i "Sov igennem uden gråd" som I har brugt?

  Tak for tankerne, det varmer:)

  Kh

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.

  Arj hvor er det fedt, du har mod på at hækle et tæppe :o) Så har det da rigtig bidt sig fast det hækling ;o)
  Ang. hæklehjælp så vil jeg sige at det ikke gøre nogen voldsom forskel. En større hæklenål vil blot gøre at dine masker blir lidt løsere i det. Du skriver, du har hæklet et par striber og med så stort et maskeantal var det da bittert at skulle begynde forfra ??? Du kan jo nok allerede se hvordan dit mønster tar sig ud, og hvis du er tilfreds med resultatet, så ville jeg da bare forsætte lystigt derudaf :o) Du kan evt. vaske det færdige tæppe, så vil bomuldsgarnet måske krympe en lille smule og derved gøre maskerne lidt strammere end de er nu.

  Håber det var hæklehjælp der var til at forstå ??? Ellers siger du til ik ???

  Hygge Hejsa
  Anette

  SvarSlet