onsdag den 4. august 2010

Uha her er stille!

Så er Frida-musen afleveret i vuggestue og Martin er kørt op på sit arbejde for at ordne nogle ting. Det er lige gået op for mig, at det faktisk er første gang i 10 måneder, at jeg er alene hjemme i mere end en halv time! (Bortset fra snorke-dyret Tulle selvfølgelig!).

Og hvad skal jeg dog lave? Det er ikke så svært:)

En dejlig kop kaffe, som jeg for en gangs skyld kan få lov til at drikke mens den er varm! Og mit grannystripe-tæppe-projekt! Jeg er netop blevet færdig med første "runde" med alle farverne, 1 down - 11 to go!!

Indkøringen går rigtig fint. Frida hygger sig og syns det er SÅ spændende at være der. De første to dage følte vi dog, at informationsniveauet var meget lavt, og det var rigtig svært for os og vurdere, om vi skulle gå eller blive, og hvor længe vi skulle blive. I går havde vi så en opstartssamtale, som vi nok bare skulle have haft mandag, for den gav svar på alle vores spørgsmål. Efter samtalen kørte vi hjem og Frida blev. Hun sov sin formiddagslur der, og jeg var meget spændt på, hvordan putningen skulle gå. Det var gået rigtig fint, hun havde kun brokket sig lidt. Jeg hentede en glad og smilende Frida da hun var vågnet igen og hvade fået lidt mad, og det var bare dejligt at se. Resten af dagen var hun dog noget mor-syg, men mor var også ret Frida-syg, så det var okay:)


Billedet er fra Fridas første dag i vuggestuen!

4 kommentarer:

 1. jeg synes godt nok det er nogle lækre farver du arbejder med... så lækre at jeg kunne fristes til at abeefter...det er jo regnbue-lækkert :D

  SvarSlet
 2. Ja er de ikke skønne? Jeg bliver glad hver gang jeg kigger på det, jeg håber glæden varer ved meget længe, for det kommer til at tage meget længe før jeg er færdig:)

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.

  Dejligt at læse det går godt :o) Hold op hvor synes jeg også her er stille. Har egentlig en masse ting jeg burde få ordnet, men er da bare så underligt rastløs. Heldigvis går det også godt her i dpl :o) Det kan vi li´ :o)

  Jeg vil tilslutte mig Sarah. HOLD DA OP nogle lækre farver har gang i. Jeg har sagt det før, men blir lige nødt til at gøre det igen. Hvor er det bare SÅ fedt at du har lært at hækle, og er blevet så grebet.

  Dejlig hækleweekend til dig.
  Anette

  SvarSlet
 4. Hej søde Anette!
  Ja jeg er bare SÅ bidt at det her hækleri, jeg medbringer det overalt, det blir jeg vist nødt til, hvis det nogensinde skal være færdigt. Og så kan jeg bare ikke lade være. Mange aftener kæmper jeg en kamp for at holde øjnene åbne fordi jeg liiiige skal nå et farveskift inden jeg kan gå i seng:)
  Skønt at høre, at det også går godt med Astas indkøring, dygtige tøser er de:)
  Kh.

  SvarSlet