fredag den 6. august 2010

Skal, skal ikke.....


Jeg overvejer at købe en iPhone. Kom gerne med jeres erfaringer hvis I har nogen:) Jeg tænker at det med en iPhone bliver nemmere at blogge, så kan man vel tage billeder med telefonen og blogge direkte fra den kan man ikk?

5 kommentarer:

 1. Hej Rikke,

  Jeg kan kun sige, at jeg ELSKER min, og ingen problemer har haft med den. Det er dog en 3'er, og 4'eren skulle have problemer med antennen/forbindelsen, så er ikke sikker på, jeg ville betale alle pengene for den!

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Hej Helle
  Det er også 3'eren jeg kigger på lige nu. Og tror egentlig jeg har fundet et okay abonnement hos 3. Men det er stdig en del mere om måneden end mit nuværende mobilabonnement, så jeg er ikke helt færdig med at overveje:)
  Kh

  SvarSlet
 3. Jeg siger ligesom Helle - jeg er også helt vild med min, har bare ikke fortrudt købet.
  3´eren er super god, er ikke sikker på at jeg har behov for 4´eren. Har ikke helt fundet forskellen på de to.
  Er der nogen minusser ved den? Hm..... det eneste jeg lige er faldet over er, at der ikke er uge nr. på deres kalender, men det er til at overleve :)

  SvarSlet
 4. Hej Rikke.

  Kan godt forstå du er fristet, det er jeg også. Meeeen der går vidst noget inden sådan en fætter kommer til at bo min taske, desværre :o( Finanserne siger lige noget andet :o/

  Håber forsat det går godt i vuggeren ??? God weekend til dig og din lille familie.

  Knus Anette

  SvarSlet
 5. Den er købt:)
  Det går heldigvis fortsat godt i vuggestuen:) Fredag ringede de dog en time før hun skulle hentes, men det var kun fordi hun var træt, og de var i tvivl om de skulle putte hende eller om hun bare skulle hentes.

  SvarSlet