tirsdag den 10. august 2010

En skammel til Frida

Som så mange andre krea-hoveder har jeg fikset en Ikea-skammel lidt på. Den har fået en gang solgul maling og Ferm dotty tapet. Ovenpå tapetet er der klar lak, så den kan holde til den hårdhændede brug, som den helt sikkert vil blive udsat for på Fridas værelse, hvor den står ved siden af sengen, så vi kan sidde på den når Frida puttes!

Jeg syns den er blevet rigtig fin!

4 kommentarer:

 1. Det er blevet rigtig fin!
  Rigtig flot gul farve og smukt tapet!

  SvarSlet
 2. Hejsa.

  Arj hvor er den blevet super super god Rikke. Jeg skal lige høre til hvordan du har grebet det an ??? Han du malet den gule under tapeten, eller blot grundet ??? Hvad har du sat tapetten fast med ??? Jeg har nemlig meget snart gang i lign. projekt med 4 børnestole :o)

  På forhånd tak for hjælpen.
  Knus A

  SvarSlet
 3. Tak tak:) Er også ret vild med resultatet:)

  Her er proceduren:

  Det hele grundes og slibes når det er tørt.
  1. lag maling på det hele, mellemslibning, 2. lag maling. Så jeg har altså malet det hele, også de flader som skulle have tapet på.

  Først satte vi tapetet fast med tapetklister, men det holdt ikke. Så i 2. omgang blev det sat fast med snedkerlim, og det holder. Til sidst fik tapetfladerne en gang klar spray-lak. Det var nemt nok med lakken fordi sæde og trin på skamlen kan tages af. Hvis du ikke kan tage de flader, som du skal beklæde med tapet af, så kan du jo bare dække resten af eller måske bruge en lak der skal pensles på.

  Håber det er til at forstå, ellers siger du bare til:)

  Kram fra Rikke

  SvarSlet
 4. Hej. Det´er en fed farve!! Kan du mon huske koden på den?

  SvarSlet