onsdag den 24. marts 2010

Hjelmen!

Her er den så! Frida syns snorene var vældig interessante. Måske bliver jeg nødt til at forkorte dem lidt så hun ikke kan blive kvalt i dem!!!

Som det jo nok kan ses på billedet er der nogle ret skæve syninger, men det varer heller ikke længe før jeg må i gang med en mere i den næste størrelse, så håber jeg på en lidt bedre finish:)

Jeg har syet den af mørklilla babyfløjl og 70'er stof (fra mit meget begrænsede lager). De havde ikke flonel i Stof2000, så jeg har foret den med almindelig jersey. Det var lidt noget hø, så næste gang må jeg finde på noget andet til foret.

7 kommentarer:

 1. Den ser da ellers meget fin ud og man skal altid lære af den første man laver så bliver nr.2 altid bedre.

  SvarSlet
 2. Hej Rikke.
  De er altså fine de hjelme. Herligt stof du har valgt. Mit retro stoflager er også meget beskedent. Jeg skal have syet sådan en, hvis jeg da kan..... Lyder til de volder nogle problemer rundt om. Tak for tilbuddet om at tegne af til mig, det var vel nok sødt af dig, Rikke. Det samme gælder dig med mønsteret til den lille spencer med rynk. Du siger bare til :o) Jeg skal på biblioteket en tur imorgen, så der høre jeg lige om det er en bog de har og i så fald kan bestille hjem. Hvad var det nu den hed ???

  Elsebeth Gynther, børnetøj ???

  God fornøjelse med den næste hjelm.
  Knus Anette

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.
  Igen :o) Jeg har lige surfet lidt rundt på nettet om hende Elsebeth Gynther. Jeg blir da SÅ MEGET nødt til at eje hende bøger. Tænk at jeg ikke har kendt hende før nu :o) Takket være dig :o) Jeg runder her i april, så jeg ved da godt hvad der skal stå på min ønskeseddel :o)
  Det er da også det vildeste scoop du har gjort med de to af bøgerne. De to er ikke genoptrykt vel ???
  Kh Anette.

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Ja det er nogle helt fantastiske bøger:) Det er kun 0-4 år der er genoptrykt, så jeg er også super glad for mit kup med de to andre!
  I går havde jeg besøg af naboen som er 60 år, hun så bøgerne og blev helt nostalgisk:) Hun har alle tre stående i bogreolen fra 70'erne:)
  Jeg kan godt forstå at de skal på ønskesedlen! Der er SÅ meget godt i bøgerne, så jeghar masser af projekter.
  Der er også en spencer i bogen, den er uden rynk-effekten. Så måske prøver jeg den som træning, og hvos det går godt kan det være jeg vender tilbage for mønsteret på den anden;)
  Kram fra Rikke

  SvarSlet
 5. Hej Rikke.
  Så er bøgerne bestilt på biblioteket. Dog begge udgaver af "børnetøj 0-4 år" Bibliotekaren, en dame på omkring 60 år, sagde at dem kunne hun godt huske, hun havde syet noget derfra til hendes børn ;o) Sjovt ik ??? Ligesom din nabo :o) Hun sagde også at den første udgave lå på hovedbibliotekets arkiv, så den ville hun bestille hjem til mig :o) Jeg ønsker mig ski de andre også, det kan jo være en antikvar eller sådan noget han den liggende. Hvor fandt du dine henne ???
  Det lyder spændende med spenceren :o) Og igen du siger bare til hvis det er :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Det var da bare perfekt at de har bogen på biblioteket:)
  Jeg fandt de to andre på QXL. jeg har lige tjekket, den til voksne er på auktion lige nu på QXL. Og til salg på den Blå Avis til 100 kr. Så jeg tror det er værd at holde øje med de steder:)

  SvarSlet
 7. Hej Rikke.
  Jeg kunne allerede hente bogen dagen efter på biblioteket, det var ski hurtigt. HERLIGT :o) Jeg har dog ikke kommet igang endnu med noget derfra, men det skal nok komme. Der vel nok SÅ mange fine ting jeg gerne vil lave til Asta :o) Har lige noget pudehistorie jeg skal have lagt sidste hånd på inden. Forsøger med stor iver at holde mir nytårforsæt med højest 3 igangværende projekter af gangen :o))
  Tak for din QXL hjælp :o) Jeg holder øje kan du tro. Forsat god weekend til dig og familien.
  Knus Anette.

  SvarSlet