mandag den 8. marts 2010

Give away trækningen!

Aller først tusind tak fordi så mange har været forbi min blog og gider lege med:) Jeg er faktisk så glad for det, at jeg har besluttet at kaste en 2. præmie i puljen. 2. præmien er disse creoler i forgyldt sølv og rød jade.


Og nu til trækningen. Det blev til i alt 28 deltagere og 72 lodder. Frida sover formiddagslur ude i barnevognen, så jeg tænkte at Tulle kunne være den, der trak vinderne. Men det virkede lidt som om Tulle var temmelig ligeglad med indholdet i skålen, det duftede jo ikke af noget som helst og kunne ikke spises. Så måtte jeg jo selv trække.

1. præmien går til Fru Thornholm/Stine og 2. præmien går til Mette B. Tillykke:) Sender I mig lige en mail med adresser så jeg kan få sendt øreringene afsted?

Endnu engang tak til alle Jer der ville deltage, det var så sjovt og hyggeligt, at jeg allerede nu tænker på, hvad min næste give away skal bestå af.

I går gjorde vi hele huset forårsrent (vi kunne jo ikke blive ved med at vente på foråret!). Så i dag vil jeg med god samvittighed gå i gang med at male to malerier, som min kusine har bestilt.
Det skal passe til at stort maleri som jeg lavede til hende for et halvt år siden, så der bliver masser af glade farver... Og jeg har besluttet, at der skal være ugler på! Ugler er bare så skønne!

3 kommentarer:

 1. Tillykke til vinderne, meget flotte gaver:-)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er jeg da heldig! De er så fine! Tusind, tusind tak :) Jeg sender en mail med min adresse.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Hvis du har kopieret min mailadresse direkte her fra siden, ja så må jeg nok bede dig om at prøve igen... Jeg havde stavet forkert!!! UPS;)
  Så hvis du har sendt mail til mig, så prøv igen så jeg kan få sendt en lille bitte pakke afsted til dig;)
  Kh Rikke

  SvarSlet