tirsdag den 23. marts 2010

Elsebeth Gynther hjelmen!

Jeg sidder og bøvler med den Elsebeth Gynther hjelm! Jeg syns altså ikke at det er så nemt! Jeg syns indersiden blir noget hø! Jeg har forsøgt at sætte skråbånd over samlingen indvendig, jeg måtte sprætte det op 3 gange. Og det er stadig ikk særlig kønt.
Er der mon nogen af jer der har syet den, der tør vise indersiden? Jeg har ingen overlocker, måske havde det været lidt nemmere så.
Jeger ved at miste tålmodigheden med den hjelm. Og så er den faktisk lige til den lille side, har lige prøvet den på Frida i dag, der går ikke længe før jeg må i gang med den næste størrelse.

4 kommentarer:

 1. Hej Rikke.
  Kan desværre ikke hjælpe dig der, men gad godt finde mønstre på hjelme. Kan være jeg skal prøve biblioteket :o)
  Håber det lykkedes, for det går da ikke du sådan er ved at miste tålmodigheden :o/
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Jeg er faktisk lige blevet færdig med den! Men min model sover sødt, så billeder må vente:)
  Jeg syns resultatet er blevet ok så længe den ses på afstand;) Der er lidt ufine og skæve syninger, men jeg er jo også nybegynder! det der med skråbånd kræver lidt træning!
  Jeg syns Elsebeth Gynther hjelmen er rigtig fin, hvis du ikke kan finde et mønster så sig til, så kan jeg tegne det af til dig:)
  Kh

  SvarSlet
 3. Hej Rikke..
  Har lige netop syet sådan en hjelm til Peter i str. 1 år... Men hold da op, syntes godt nok heller ikke den var syper nem :-( Min er heller ikke fantastisk køn - men sådan er det åbenbart når man er nybegynder :-) Glæder mig til at se billede af din hjelm, så må vi se om jeg tør at lægge et billed ind på min blog, af den hjelm jeg har syet :-).
  God dag, Betina.

  SvarSlet
 4. Hej Betina
  Hvis jeg viser min hjelm frem, så gør du også ikk? ;) Ja som nybegynder var den ikk super nem den hjelm, men det hjalp en del med skråbåndet, at jeg riede det fast før jeg syede. Så var det lidt nemmere at styre.
  Jeg kunne se på din blog, at du overvejer navnebånd (måske har du allerede fået nogle?). Jeg har lige fået med posten i dag, bestilt hos http://www.minanamnband.se/?gclid=CIvtkcuL0aACFYx_3godXSZvzA og de er altså bare fine, der kommer billede på senere:)
  Kh Rikke

  SvarSlet