søndag den 30. januar 2011

Awards!


Jeg har været så heldig at få en award, af to dejlige bloggere, nemlig Dorthe med bloggen rumpetski. Dorthe har en hyggelig blog hvor hun skriver og lidt af hvert, lidt bolig, lidt krea og hverdagsliv. Og Christine med bloggen Frk. TURKIS. Christines blog er mest krea, og hun er en haj ved symaskinen! De er begge absolut et besøg værd!


TUSIND TAK til både Dorthe og Christine, det er rigtig dejligt at vide, at min blog bliver værdsat og besøgt!


I øjeblikket står den på febersyge her hjemme og dermed time efter time i selskab med teletumberne! Energiniveauet er lavt og appetitten ikke-eksisterende. Jeg kunne dog lokke med en lille rund øko-vanilieis:)

torsdag den 27. januar 2011

En chokolade-omelet?

Jeg er i gang med at bage en Chocolate nemesis a la river cafe chokoladekage. Opskrift fra Boligliv (ville gerne linke men ved ikke hvordan når jeg blogger fra telefonen). Ingredienserne er enkle, chokolade, smør, sukker og æg! Ikke et eneste gram mel! Så jeg tænker hvad er der, der får det til at blive en kage?? Æggene?? Så er det vel nærmere en chokolade omelet? Om en time er den færdig og jeg er spændt. Den skal spises i morgen med en kugle Hansens vaniljeis i gode venners selskab!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 25. januar 2011

Soeger - stadig!

Vi søger stadig 2 stk af disse grønne Ikea Urban stole! Vi statede på 2, nu har vi 4 og vil bare SÅ gerne finde to mere, så vi har 6 stk. De kan ikke købes i grøn i Ikea længere, desværre.
Jeg har set blogland udrette store ting, så tænker at dette måske også kan ske med den lille efterlysning. Nogen der har sådan et par stykker stående, som de gerne vil sælge? Eller kender nogen, der kender nogen....?

søndag den 23. januar 2011

Ny kunst - igen!

Efter at have set dette indlæg hos Christina, har jeg ledt efter en plads i det lile hjem, til at hænge et af de skønne billeder. Den helt rette plads er endnu ikke fundet, eller dvs i mine tanker findes den, det kræver bare lige at min kære mand for snedkereret et nyt møbel til spisestuen, hvor billedet skal hænge over. Så nu er det bestilt! Og jeg glæder mig til det kommer og til spisestuen er klar til at det kan komme op og hænge! Tak til Christina for linket:)
Du kan følge kunstneren, Kerrys blog lige her, hvor der også er link til hendes shop!

onsdag den 19. januar 2011

Paen familiekalender soeges!


Vi har behov for en familiekalender herhjemme. Dem man kan købe i diverse bogbutikker er jeg ikke vild med! Vi kunne lave en med fotos, men jeg kunne godt tænke mig at jeg kun skal trykke på "KØB" og så er den hjemme. For skal jeg først i gang med at lave en selv, så bliver det ikke de næste par uger.

Jeg er vild med BLAFRE kalenderen, men syns fragten fra Norge er lige dyr nok.

Nogen gode forslag??

tirsdag den 18. januar 2011

Et lille frirum!


I dag er jeg hjemme med Frida som ikke helt kan komme sig over en omgang forkølelsesvirus, som har sat sig på ører, luftveje, hals og næse.

Mens hun sover sødt i barnevognen snupper jeg mig et lille frirum med en gammeldags fastelavnsbolle, en god kop kaffe og det nye nummer af Boligliv, som rummer et par sider om bloggere og deres hjem:) De fleste "kendte" jeg i forvejen, men der er da et par stykker der lige skal besøges:)



søndag den 16. januar 2011

DIY søges!

Nogen der ved om der findes en DIY på sådan en rundskåret nederdel?


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 13. januar 2011

Pigepynt!

I dag kom jeg hjem til hyggelig post! Posten indeholdt blandt andet en meget fin lille overraskelse. Et super fint hårspænde! Jeg tog det i håret med det samme, og der gik ikke mange sekunder før Frida havde snuppet det ud af håret på mig, og var i færd med at putte det i sit eget hår (læs: hun lagde det da ihvertfald op på sit hoved!). Og det er da ikke til at stå for!

Posten kom fra hende her, og spænderne kan du købe i hendes shop på Amio!

tirsdag den 11. januar 2011

En lille hjelm til en lille gut!

En lille EG hjelm til Frida lille fætter Thor er blevet til. Den er syt i bredriflet brun fløjl, patchwork-mellemstykke og med dejlig blød og varm flonel på indersiden. Kantet med mørkeblå kantbånd. Jeg kunne kun få smalt kantbånd da jeg handlede, og det drillede altså lidt, men det lykkedes:) Og resultatet syns jeg faktisk er ret fint!
Det er meget sjovt at arbejde lidt i drengefarver.

I baggrunden af billedet kan man svagt ane vores spisestuestole, som fortsat er WIP! Det er næsten flovt at indrømme at de ikke er færdige endnu, tror vi har været igang i et år nu. De mangler stadig at blive polstret, og der skal vi have kyndig råd og vejledning af svigerfar, som er møbelpolstrer. Tiden har bare ikke lige været til det! Et stk stol og stoffet er hos svigerfar på fyn, men hver gang vi er derovre prioriterer vi at bruge tiden på samværet, for vi ses bare ikke ret ofte.

Måske bliver stolene færdige samtidig som mit grannystripe-tæppe... Når vi går på pension:)

mandag den 10. januar 2011

Stoffer der pynter!

I weekenden fik jeg endelig ryddet lidt op i mit ellers ret så beskedne stoflager. Manden havde længe klaget over, at jeg havde overtaget hans hylde i soveværelset, hvilket var lidt groft da jeg i forvejen har 3 ud af 4 hylder!
Det "pæne" stof i dejlige farver fik lov til at blive på en hylde (altså en af MINE hylder;)), det lidt mere kedelige som rib, foer, fløjl osv. fik en hylde i klædeskabet, som da også lige krævede en oprydning for at få plads.
Og helt ærlig, det pyntede virkelig:)

Vi mangler i den grad et krea-rum. Både Martin og jeg har mange kreative fritidssysler, og det fylder altså med stof, maling, smykkeredskaber, A3 blokke, papir, tapet osv. Vi har det meste i soveværelset, men pladsen bliver mere og mere knap. SÅ vi håber at vi snart får taget os sammen (læs: Sparet op!) til at komme i gang med vores uudnyttede 1. sal!

lørdag den 8. januar 2011

Gensynsglæde!

Så er den lille sveske hjemme igen! Hun har været savnet, men hun har uden tvivl hygget sig hos mormor og morfar. Hun er kommet hjem som glad og i hopla, så det er skønt. Her er vi i bedring, så mon ikke vi snart er på toppen igen alle 3!

fredag den 7. januar 2011

Undtagelsestilstand

Jeg er et tudefjæs! Onsdag og torsdag kastede Frida op! Torsdag kom Martin hjem fra arbejde og kastede op. I nat begyndte jeg. Frida er frisk igen og kom i vuggestue i morges. Hele dagen er gået med toiletbesøg og koldsved. Vi ligger begge her som to slatne karklude ude af stand til at bevæge os længere end til toilettet. Alt hvad der kommer ind, kommer ud igen. Og hvad gør man så lige med sit barn, som man er ude af stand til at passe? Jeg måtte ringe efter mine forældre som bor 120km herfra. Bede dem hente frida og tage hende med til Vestjylland. Jeg er grædefærdig. Hun er i de bedste hænder, men jeg savner hende allerede, især fordi hun har været syg og rigtig mor-syg de sidste par dage. Jeg fik ikk engang vinket farvel til morgen fordi jeg brækkede mig. Jeg er et tudefjæs !


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 3. januar 2011

En skoen juleferie!


Vi har holdt juleferie! Ferie fra jobs, vuggestue, daglige gøremål, computere, symaskine, værksted osv! Vi har brugt tiden på hinanden. Familien. Vi har hygget os og nydt det i fulde drag.

Både jul og nytår blev fejret i det vestjyske. Det har været dejligt at komme lidt væk hjemmefra af den grund, at selvom vi måske liiige ville, så KUNNE vi altså ikke lige ordne en maskinfuld tøj, liiiige sy de der bukser færdig osv.

Frida har hygget sig og nydt at have mor og far 100% fra morgen til aften. Og så har der jo også bare været gang i den med diverse familiebesøg julen igennem, så hun har rigtig solet sig i opmærksomheden. Men fedest var det vist, da kusine Carla drønede rundt med hende på motorcyklen.

2. omgang hjemmelavede flødeboller blev det også til, denne gang efter Summerbirds opskrift, og de blev altså bare gode, bedre end dem efter Odense arcipans opskrift!


Nu melder hverdagen sig igen, vi går ind i 2011 med fornyet energi efter den skønne juleferie.