onsdag den 27. oktober 2010

Hæklerier

Her er hvad aftenerne går med! Det går ret langsomt med mine grannystripes. Jeg kan huske, at da jeg gik i gang regnede jeg ud, at jeg kunne være færdig i starten af November. Øhhh så har jeg vist lidt travlt! Jeg tager jo også andre småprojekter indimellem, både hækle- og syprojekter, senest den lille blomster-rangle, jeg syns den er blevet fin! Den skal gemmes til gave til Fridas kommende fætter, som melder sin ankomst i starten af December.
Jeg er nået igennem alle farver 2 gange i tæppet, og min mor har netop forsynet mig med en hel bærepose med mere garn. Jeg havde nemlig købt garnet under et besøg hos mine forældre, og har ikke kunne finde det her hvor jeg bor. Så er det godt mine søde mor ofte besøger garnbutikken!
Tæppet er 160 bredt, og jeg havde egentlig planlagt at det skulle være 180 langt, meeeen... Jeg har garn nok til 160, så mon ikke jeg stopper ved 160 (hold op der er mang vej endnu, det er pt 32cm!). Er der nogen der kan hjælpe mig med, hvad jeg gør med enderne? Lige nu hænger der jo bare en masse ender i den ene side af tæppet, hvad gør man med dem?

7 kommentarer:

 1. Wauw, virkelig fint tæppe!

  SvarSlet
 2. Ja, det tager laaang tid. Mit er 46 cm og samme bredde, så jeg har også lang vej endnu. Enderne hæfter du med en stoppenål eller lignende. Man kan godt sy under/imellem maskerne uden at det bliver at se. Det er i hvert fald den eneste måde, jeg kender.

  SvarSlet
 3. Hvor bliver dit tæppe bare fint :)

  SvarSlet
 4. det er nogle virkelig lækre farver....
  Jeg gør det, at jeg for det første hækler dem med ind i tæppet, når je begynder på den nye farve-... og så gør jeh som malene til sidst. nogle ender kan bare klippes af, hvis jeg har hæklet dem langt nok ind i den nye farve. for noget tid siden fandt jeg nemlig ud af, at det er MEGET nemmere! ;)

  SvarSlet
 5. Hej Rikke.

  Det er altså nogle lækre lækre farver du bruger :o) Og så må jeg tage hatten SÅ meget af for, at du er hoppet på så stort et projekt. Men ved du hvad, en stribe en aften i ny og næ, så blir tæppet også færdigt. Jeg synes jeg har det bedst med ikke at have deadline på mine projekter, så blir jeg ikke irriteret over ikke at nå det, istedet ofte glædeligt overrasket når jeg er færdig :o) Jeg har ikke den store erfaring m. ender på Granny´erne, men når jeg hækler Oldemor firkanter hækler jeg enderne med ind i. Det er også stangmasker, og det funker nu helt godt :o)
  Ranglen er vel nok også fin :o) Hvor mon du har opskriften fra ??? Den er jo en genial barselsgave :o)

  God hæklelyst
  Knus Anette

  SvarSlet
 6. Fint tæppe. Jeg har lovet et granny stripes barnevognstæppe (til april), det kan være jeg må til at komme i gang. Hvor mange farver skrifter du med?
  Hilsen Line.

  SvarSlet
 7. Hej Line
  Ja et barnevognstæppe havde vist ogs været et mere overkommeligt projekt for mig:)
  Jeg har 11 farver i alt.
  God fornøjelse:)
  Kh

  SvarSlet