tirsdag den 10. maj 2011

Min dygtige mand #2

Her kommet næste indlæg i den lille føljeton om min dygtige og kreative mand!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Martin er lidt af en gør-det-selv mand! Der er efterhånden ganske få møbler i vores hjem, som ikke Martin enten selv har lavet eller "tilpasset".


Her kommer nogle udpluk for vores lille stue.


Et lille hjemmesnedkereret TV-møbel der huser en masse grimme ting (bl.a. en X-box og diverse Teletubbies DVD'er!). TV-møblet er fremstillet i MDF som har fået lækre afrundede kanter, en gang knækket hvid maling og to Anne Black greb.


ABO kuglelamper, som alle har været brune engang, og som har siddet i magnetbase til væg. De er slebet og malet og malet og malet! En pink, en gul, en lilla og en orange. Og har alle fået flot farvet stofledning.


Lænestol, prototype af Martins eget design. Stolen har han selv lavet. Eller dvs. stellet har en ven lavet. Han har selv formspændt skallerne, polstret og betrukket. Skallerne lavede han, da vi boede i en lille 1-værelses med gulvtæppe. De fyldte hele lejligheden, vi kunne næsten ikke være der. Men praktiske omstændighder skal jo ikke bremse en god ide:) Stolen er komfortabel og har stor afflektionsværdi for os.


Sofabordet er forholdsvist nyt. Bordpladen er MDF og benene er teak. Benene stammer fra et gammel teaktræsspisebord.


Der er vel ikke noget at sige til, at jeg er stolt?

5 kommentarer:

 1. hold nu da op - nej det er det bestemt ikke. Virkeligt flotte sager. Thumbs up!

  SvarSlet
 2. Hold nu kæft manner han er et scoop! Totalt fedt bord!

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.
  Hold da helt op for nogle projekter. Ham kan du den utenfløjteme godt nok være vanvittig stolt af. Super super fede ting alle sammen. Er særligt imponeret over stolen, kan godt forstå den har stor affektionsværdi for jer :o)
  Håber alt vel hos jer ??? Keld har lige tilbragt dagen med Asta på skadestuen..... Hun har forstuvet sin ene albue, så hendes ene arm hang bare ned langs siden som om den var lammet. Det er åbenbart normalt for små børn nærmest at "afskrive" deres lemmer hvis de kommer galt afsted. Meget grimt, at se på. Der er heldigvis hertil aften kommet lidt bevægelse i den. Pyha, det er ikke ufarligt at være barn ;o)
  God uge til jer Rikke.
  Knus Anette.

  SvarSlet
 4. Kære Rikke
  Dygtig mand og håndværker du har! Dejligt
  Det ser rigtig flot ud

  SvarSlet
 5. Taaak alle sammen:) Jeg må hellere give roserne videre:) Og håbe at det ikke stiger ham til hovedet;)

  Puh ha Anette, det var da lidt af en forskrækkelse! Håber det går bedre med armen. Og godt den ikke var brækket, sådan en 4-6 uger i gips er nok ikke lige sagen når man er halvandet år gammel!
  Her går det faktisk rigtig godt!!! For første gang i 6 mdr flyder det ikke fra Fridas ører, og det er bare så dejligt:)

  KH

  SvarSlet