onsdag den 16. marts 2011

Min dygtige mand #1

Det er vist ved at være på tide med lidt pral! Min mand Martin er ikke helt uden evner (hvis vi altså ser HELT bort fra huslige ting såsom rengøring, madlavning osv!). Faktisk er jeg temmelig stolt af ham. Han er en dygtig designer og en dygtig håndværker. At han er en dygtig designer fik han bekræftet for et par år siden.
Der kørte en reklame på TV for en tegnekonkurrence hos KVIK køkkener. Man kunne vinde et komplet sæt Kitchen Aid maskiner, og DET ville jeg gerne vinde. Jeg overtalte Martin til at lave en tegning til konkurrencen (ja ja, tegnekonkurrencer er altså ikke kun for børn). Man skulle tegne sit drømmekøkken.
Et par måneder efter, da konkurrencen længe var glemt, blev han ringet op af KVIK køkkener med besked om, at han havde vundet hovedpræmien - et gavekort til KVIK på 100.000kr!! Meget belejliget, da vi netop lige havde købt hus! Hold op hvor var vi glade, og det er vi da egentlig stadigvæk.

Her kan I se den vindende tegning, der er tegnet i hånden og farvelagt med markere. Konkurrencen var for næsten 3 år siden - og lur mig om ikke han havde fat i den rigtige ende, afrundede hjørner på køkkenelementer dukker da ihvertfald op flere og flere steder i øjeblikket.

3 kommentarer:

 1. Hvor er han sej! Og sikke en fantastisk præmie! Dejligt at der virkelig er nogen, der vinder de konkurrencer. Og vildt at han forudså tendensen.....

  SvarSlet
 2. Hej Rikke.

  Wooow hvor er det SÅ SUPER SEJT gået :o) Nøj hvor er han cool, ham din Martin. Var I ikke helt opppe at ringe over sådan en belejlig præmie ??? Vil give Dorthe ret, virkelig dejligt at se der er nogen der i virkeligheden vinder de der konkurrencer :o)

  Knus Anette.

  SvarSlet
 3. Jo I kan tro vi var oppe og ringe:) Det var SÅ fedt at prøve at vinde sådan en konkurrence.
  Jeg var og er ret stolt:)

  SvarSlet