tirsdag den 3. maj 2011

Et lille pip (og noget om ører!)

Der har ikke været så meget aktivitet her på bloggen. Det skyldes såmænd at tiden bliver brugt sammen med min dejlige familie, vi nyder foråret og er i haven konstant.
Frida har fået sandkasse og det hitter! Hun er i den grad et ude-barn.

Vi har gang i en masse projekter, og jeg lover, at der snart kommer mere herom.


Og nu til det med ørerne! Frida er ørebarn. Hun har fået dræn i ørerne 3 gange. Drænene virker som de skal. I den grad. Det har løbet fra Fridas ører non-stop siden december nu. Indimellem er der betændelse, vi får podet hendes ører med jævne mellemrum, men for det meste er det bare forkølelses-virus, der vælter ud af ørerne på hende.


Hun er blevet tjekket for allergier. Dem har hun ingen af. Hun har fået pencilin og forskellige ørerdråber, af mange omgange, intet virker. Ørelægens næste step er at fjerne drænene igen. Den ide er vi ikke så vilde med, da vi jo risikerer, at komme tilbage til udgangspunktet, som var væske og betændelse i mellemøret, med smerter til følge.


Frida har en alder nu, hvor hendes venner i vuggestuen snart er store nok til at registrere, at Frida konstant har "snask" fra ørerne, det ser jo ikke så lækkert ud. Og snart kan de udtrykke, hvis de syns det er ulækkert. Desuden frygter vi, at flere af de voksne i vuggestuen måske tager afstand fra knus og kram med Frida, for de syns måske heller ikke at det er særlig lækkert, og frygter måske smitte.


Derfor har vi nu taget sagen i egen hånd. I går kørte vi en lang tur for at besøge en kinesiolog, som vi har fået anbefalet. Nu afventer vi resultat og krydser fingre og håber. For noget må der ske!


Gode råd, ideer, erfaringer osv. modtages med kyshånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar