tirsdag den 19. oktober 2010

Der har været stille her på bloggen.
Vi har haft endnu en omgang sygdom med halsbetændelse, mellemørebetændelse, opkast, snot i lange baner osv. Efter pencilinkur til alle mand og dræn i ørerne til Frida for 3. gang, ser det (7-9-13) ud til at vende lidt nu!

En noget skidt Frida-mus på billedet.

Det har været en hård periode for os alle, man kan jo som bekendt ikke melde sig syg fra at være mor, uanset om der står 40 på termometeret eller man ligger på badeværelsesgulvet for ikke at komme for langt væk fra toiletkummen.

Jeg skal spare Jer for mere ynk (jeg kunne eller sagtens blive ved!) og i stedet vise, hvad vi har fået tiden til at gå med ind i mellem snotklude og pencilinpiller.

Lidt krea er det blevet til, men ikke meget. Et par posebukser med lommer til en gave til Fridas veninde Lærke som er fyldt 1 år. Og en lille EG slå-om kjole til Frida.


5 kommentarer:

 1. Åh søde Rikke.
  Hold da op en omgang I har været igennem alle mand..... Åh stakkels Frida dræn for 3. gang, altså hvor er hun da hårdt ramt. Jeg ved ikke om det kan være noget, men prøv at læse denne artikel vedr. øreproblemer ved de kære små. Jeg har en veninde som har haft meget god erfaring, hvilket vil sige deres søn er sluppet for dræn.

  Du får linket her: http://www.aku-punktet.dk/images/artikel_2.pdf

  Hvor er den vel nok fin EG-kjolen. Den har jeg ikke prøvet at sy endnu. Var den til at gå til ??? Hende EG´s mønster ark kan jo nogen gange være den største udfordring :o)

  Håber I er fit for fight igen alle tre ???

  Varme godbedringskram
  Anette

  SvarSlet
 2. Åh et kedeligt indlæg, ja undskyld - men ville næsten hellere have været foruden:(
  Stakkels jer alle, men nok mest Frida. Jeg ved om nogen hvordan det er med mellemøresbetændelse og dræn.. Æv bæv!
  Håber det vender for jer og at i kan nyde efteråret:)

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Tak for det spændende link, vi har faktisk talt om, at vi skal prøve noget alternativ behandling hvis øreproblemerne fortsætter. Så denne artikel vil jeg da helt sikkert gemme.

  Lige PT er vi alle mand på toppen, og det er bare så dejligt!

  Slå-om kjolen var absolut til at gå til, og denne gang lykkedes det mig at tegne mønsteret rigtig af i første forsøg:)

  PynteMynthe og mor, ja et noget kedeligt indlæg, men engang imellem er det jo meget rart at få luft for det der fylder i ens hverdag, og ikke mindst for at få de søde opmuntrende kommentarer med herfra;)
  Har Mynthe også problemer med ørerne? Det er bare noget l... med de ørebørn:(
  Det ser heldigvis ud til at vende nu, så vi satser på et stille og roligt efterår her hjemme:)

  Kh fra Rikke

  SvarSlet
 4. Det var nu altså heller slet ikke sådan ment, tvært imod faktisk - kender aaaaalt til de "kedelige" indlæg, lidt medfølelse og søde kommentarer hjælper altid. Jeg mente nu bare at det var kedeligt læsning på den måde at det var kedeligt i var syge:(
  Så masser af opmuntring herfra;)

  Mynthe er (7-9-13) så vidt jeg ved ikke ørebarn, men har vidst også taget tørnen for de næste mange generationer. Startede som 1årig og den dag idag kæmper jeg stadig med det. Dræn 15gange, polypper, mandler, polypper igen og tilmed ny trommehinde - intet hjælper! Æv..

  MEN, sådan går det heldigvis meget sjældent!
  De børn der idag er ørebørn vokser jo hurtigt fra det, og man kan meget mere idag end man kunne dengang;)

  SvarSlet
 5. Åhhh shit mand! Ja du har da i den grad taget din tørn så! 15 gange, det er da helt vildt!!!
  Så er din hørelse vel også påvirket af det i dag?
  Det er da en ordentlig omgang du har været igennem, krydser fingre for at Mynthe slipper for ørebøvl.

  Ja jeg syns heldigvis også at man hører, at de vokser fra det de fleste. Og det satser vi også kraftigt på at Frida gør, og gerne snart, så vi kan få nattesøvnen igen;)

  Og tak for opmuntring, det varmer:)

  SvarSlet