søndag den 19. september 2010

Prøvesmagning æble/kanel horn!

Vi har brugt weekenden på at slappe af og forsøge at komme til hægterne igen ovenpå en lang periode med øjenbetændelse, mellemørebetændelse, dræn der falder ud og snot, snot, snot og atter snot.
Frida er nogenlunde ovenpå igen men hu har stadig ondt i ørerne trods pencilin og øredråber. Hendes dræn faldt ud i onsdags som resultat af 2 uger med så meget mellemørebetændelse, at det har dryppet fra hendes øreflipper konstant. Ved et tjek hos ørelægen kunne hun også se, at der er kommet en polyp i øret på Frida, og sådan en forsvinder åbenbart ikke af sig selv igen. Så vi tager turen en gang til på onsdag, hvor polyppen skal opereres væk og der skal lægges nye dræn i.

Men det er ikke ren elendighed det hele. Der har også været overskud til prøvebagning af æble/kanelhorn. Jeg er nemlig ved at finde ud af, hvad Frida skal have med i vuggestuen når hun lige om snart fylder 1 år. Og det bliver helt sikkert æble/kanel horn, mums de er gode - og så med et minimum af sukker.

2 kommentarer:

 1. Øv øv med de øre! Håber snart det går bedre igen!

  Det lyder da rigtig lækkert med æble/kanelhorn. Er det en opskrift du vil dele? :)

  SvarSlet
 2. Hej Sandie!

  Opskriften er fra Amo bagebog nr. 2. Jeg deler den gerne, har ikke bogen ved hånden lige nu, så den kommer en anden dag:)

  Kh Rikke

  SvarSlet