onsdag den 22. september 2010

Den gode gamle Frida-mus er tilbage!!

I går blev Frida opereret! Hun fik sat nye dræn i ørerne og fik fjernet en lille polyp i det ene øre, som var kommet af vedvarende væske- og betændelsesansamling i øret. De sidste 3-4 uger har hun været rigtig ked af det og har slet ikke været sig selv, og det har været drøn hårdt for os alle sammen.
Da vi kom hjem i går var hun pjevset, sulten og træt. Hun fik mad og blev puttet i kalpvognen næsten siddende for at undgå tryk i ørerne. Efter 3 timers lur vågnede den gode gamle Frida og som frisk og glad og klar til ballade:) Imponerende så hurtigt det har effekt! Natten er gået ok, hun kom dog ind i vores seng allerede kl 1, noget tidligere end hun plejer, men pyt med det! Den gode gamle Frida er tilbage. Jeg glæder mig allerede rigtig meget til at hente hende i vuggestuen i dag.

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en hård til i har haft i jeres lille familie. Dejligt at i allerede kan mærke så god en effekt at drænet.
  Er sikker på det bliver skønt at få Frida hjem i eftermiddag :-)
  Kram Betina.

  SvarSlet
 2. Hej Betina

  Ja det har været en lidt hård tid (okay unden at klynke for meget, så har det faktisk været en meget hård tid!). Vi glæder os til at gå en bedre tid i møde:)
  Karm

  SvarSlet