onsdag den 15. september 2010

Et sæt til Sille

Jeg har fået lidt tid ved symaskinen de sidste par dage, det er resulteret i et sæt tøj til min venindes pige Sille. Bukserne er i dejlig blød babyfløjl og vesten er i forquiltet stof fra Stof og Stil. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at quilte selv en dag. Mon det er svært? Og findes der moderne hjælpemidler som gør processen anderledes (læs: nemmere!) end beskrevet i Elsebeth Gynther børgerne?
Jeg er stadig ikke gode venner med skråbånd, men har denne gang syet det på på en anden måde end jeg plejer. Tråden er ikke synlig fra forsiden på vesten, og det kan jeg egentlig godt lide. Ulempen er dog, at det ikke er blevet så pænt på bagsiden, det kræver noget mere træning:)

2 kommentarer:

 1. Hej Rikke.

  Sikke et fint sæt der er "faldet" af din symaskine :) Hvor er vesten bare sød, hvor har du mon mønsteret fra ??? Jeg har heller ikke selv prøvet at quilte. Har en eller anden idé om at det er meget svært og tålmodighedskrævende. Jeg har netop købt noget quiltet babuska stof fra S&S, skal have syet en Guro-Gynther jakke til Asta.
  Skråbånd kræver øvelse, men øvelse gør mester ;o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Mange tak! Mønsteret til vesten er fra Stof2000.
  Jeg har også overvejet et jakke-projekt i babuska stoffet fra Stof og Stil, men har lige et par andre projekter først:)

  Kram fra Rikke

  SvarSlet