torsdag den 8. april 2010

Av for den...

I dag har jeg lært på den hårde måde, at Frida selv kan komme ud af hendes Bumbo stol! Hun sad i den på køkkengulvet mens jeg på på toilet. Hun skød ryg og vupti, så faldt hun på køkkengulvet - som er fliser!!! Jeg kunne se det ske, men kunne ikke nå at gøre noget. Godt en Bumbo stol ikke er højere.
Hul faldt direkte ned på næsen som fik blodnæse. Stakkels lille Frida. Jeg har helt knust og Frida græd rigtig meget (forståeligt nok!). Jeg kunne heldigvis godt trøste hende, men vi var lige en tur forbi lægen og fik tjekket den lille næse, som heldigvis var helt fin.
Puh ha hvor jeg fik det skidt! Det er første gang Frida kommer til skade, og det håndterede jeg bare ikke særlig godt! Faktisk fik jeg det så skidt at jeg kastede op og var ved at besvime. Og da det jo med garanti er langt fra sidste gang Frida falder og slår sig, så bliver jeg sgu nok lige nødt til at mande mig lidt op, for sådanen reaktion som i dag duer bare ikke! Tsk tsk... jeg er helt flov over mig selv!

3 kommentarer:

 1. Nå hvor synd for lille pigen. Kan godt forstå du er ked af det - men pigen glemmer det heldigvis igen..!
  God bedring med den lille næse.
  Kh Betina.

  SvarSlet
 2. Det er da ikke noget at være flov over. Det må gøre så ondt i hjertet at se ens barn komme til skade, men man bliver nok (og forhåbentligt) lidt hærdet med tiden. God der ikke skete noget alvorligt.

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.

  Pyha, sikke en tur. Vidste ikke Bumbo´er smider børn op af stolen ??? ..... Arj, det var dog allerpokkers uheldigt. Asta har også en Bumbo, men det triks har hun ikke lært endnu. HELDIGVIS. Jeg vil gerne tro man kan blive overrasket over sig selv og sin måde at reagere på. Jeg synes ikke du skal være flov, for det er jo din umiddelbare reaktion og den er som den er. Det er nok ikke er sidste gang Frida laver halsbrækkende numre..... Men tror gerne vi som nybagte mødre skal "træne" os selv i, at vores små guldklumper ind imellem lever en opdagelseslysten og ikke helt ufarlig tilværelse. Godt der ikke skete noget alvorligt.
  God weekend.
  Knus Anette.

  P.S. Har du forresten set mit svar til dig inde på mit EG-indlæg ??? :o))

  SvarSlet