lørdag den 27. februar 2010

Vi bygger rede!

Ja selvom Frida nu er 5 måneder, så er hendes værelse endnu ikke helt færdigt. Måske fordi at vi har lavet de fleste ting selv.

Vi købte et ret grimt fyrtræsskab som har fået en gevældig make-over med lilla og gul maling og Ferm Dotty tapet. Det er primært Martin der har stået for klædeskabsprojektet, da jeg som ammende ikke ville male.
Højdemåleren er også Martins kreation. Det er dejligt med en kreativ mand:)
Elefanten er også en Martin selv har lavet. Dem har han efterhånden lavet nogle stykker af, i både pige- og drengefarver. Der er så mange i vores familie og omgangskreds, som har fået børn indenfor de sidste 2 år. Så Martin har lavet rokkefanter til dåbsgaver, og det er faldet i virkelig god jord. En personlig og unik gave. Elenfanten på billedet er også en dåbsgave, og der er naturligvis en lilla på vej til Frida!Patchwork sengetæppe og sættekasse har jeg lavet, sengetæppet er det første jeg har syet på den fine Bernina jeg fik til jul.

Så det begynder efterhånden at ligne et børneværelse, og i aften skal Frida sove på sit eget værelse for første gang i håbet om mere sammenhængende søvn! Hvis det ikke går må hun jo bare retur til soveværelset!

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et fedt lilla skab, hvor har du købt malingen henne? Jeg har et gammelt karlekammerskab, som jeg gerne vil male lilla, men nogle lilla farver bliver bare ikke helt så pæne i virkeligheden.
  KH Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe
  Tak skal du have, vi er også ret godt tilfredse med resultatet:) Jeg er ret sikker på, at malingen er købt i Bauhaus.
  /Rikke

  SvarSlet
 3. Hej Rikke.
  Hvor ser det bare super flot ud, med alle de farver.
  Du er jo helt vildt kreativ.
  Ha`en dejlig dag.
  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Tak skal du have Susi:) Ja vi ÆÆÆLSKER farver her hjemme:) Og vi elsker begge at være kreative. God dag til dig også!
  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. De ser vildt skønne ud de mange ting, men jeg er nysgerrig og vil ha' endnu større billeder... :-)

  SvarSlet
 6. Tak:) Jeg kan heller ikke forstå hvorfor billedet ikke kommer i større format når man klikker på det....

  SvarSlet