torsdag den 25. februar 2010

UHM kage...

Da jeg var gravid gik der virkelig kage i den! Jeg ikke bare spiste masser af kager, jeg lavede også masser af kager. Nogle kalorierbomber af rang! Jeg blev ret bidt af det og besluttede derfor at lave Fridas dåbskage selv. Vi var 55 mennesker til barnedåben, så jeg bagte og bagte. Resultatet blev ret godt syns jeg.

Gæsterne var også vældig begejstrede over kagen, og der blev næsten spist op på trods af, at jeg havde lavet til 15 mennesker mere end vi var! Kagen bestod af chocolate mudcake bunde med Dumlecreme og jordbærmousse. Det var et sjovt projekt, men også tidskrævende. Så da jeg mandag morgen vågnede med halsbetændelse fortød jeg inderligt, at jeg havde sagt ja til at lave dåbskage en af pigerne fra mødregruppen, hvis dreng skulle døbes weekenden efter Frida. Trods feber og ondt i halsen blev der lavet endnu en dåbskage, og resultatet var heldigvis lige så succesfuldt!
3 kommentarer:

 1. Hej Rikke
  Jeg har fundet vej til din blog, og jeg blev helt lækker sulten da jeg så de flotte kager!
  Jeg er selv temmelig ny blogger, så jeg forsøger mig stadig frem. Men jeg vil glæde mig til at følge din blog.
  KH Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe
  Tak fordi du fandt vej til min blog, og tak for min aller første kommentar her på bloggen, jaaaa:)
  jeg vil skynde mig at kigge forbi din blog.
  /Rikke

  SvarSlet
 3. Jeg synes, det er dejligt at opdage nye blogge, og så er jeg da lidt stolt over at være den første der kommenterer.... Melder mig fluks som fast læser også:-)
  God weekend

  SvarSlet