tirsdag den 21. juni 2011

Kan du hjælpe?

Jeg har nu fået oprettet et faneblad med "Shop". Men hvordan vælger jeg, at et indlæg skal placeres under denne side, når jeg opretter et nyt indlæg?? Kan du hjælpe??

4 kommentarer:

 1. Jeg er ikke sikker, men jeg tror bare at man skriver på selve siden og altså ikke laver indlæg. Ellers skal man oprette en ny blog f.eks. prillerikkeshop.blogspot.com og så kan man lave indlæg når der er nye varer og selvfølgelig linke fra sin "rigtige" blog.

  SvarSlet
 2. Jeg tror heller ikke, at du kan lave nye indlæg på siderne. Jeg er også igang med at lave nye sider nemlig, og synes jeg kun kan se, at der er ét indlæg på siderne, som du så kan gå ind og rette i - du kan jo f.eks. lave en streg mellem hver vare.

  SvarSlet
 3. Du skal gå ind i nyt indlæg, og så ind under rediger sider, og der vælger du den fane, du vil skrive et indlæg under.

  SvarSlet
 4. Du skal ændre selve siden hver gang.. fanerne fungerer ikke som bloggen, men nærmere som ét eneste indlæg, som du så tilføjer noget til, når det passer dig. Du finder den som Anne ovenfor beskriver. Havde selv kæmpe problemer med det i starten.

  SvarSlet