onsdag den 2. marts 2011

Lidt nyt kluns!

Altså det ville jo være direkte løgn at påstå, at barnet mangler tøj! Jeg har derfor (lidt) fornuftig da jeg shoppede denne sæsons Krymmel kluns! Jeg købte udelukkende sommertøj og i str. 98 som jeg forventer passer når solens stråler melder deres ankomst!
Igår kom pakken, og der var rigtig meget fint i den. Frida stod gerne model mod en pakke rosiner!
Tjek evt. Krymmels lækre kollektion lige her!

2 kommentarer:

 1. Hej søde Rikke.
  Altså hvor blir hun stor jeres søde Frida, lækkert tøj forøvrigt, det kunne være man skulle et smut forbi Krymmel :o)

  Ej jeg blir simpelthen nødt til at rode det fine fine outfit af et fastealvnskostume du har fundet til Frida. Et lækkert sødt jordbær :o) Jeg er sikker på hun blir den eneste af sin slags ;o) Asta og jeg skal til fastelavn i dagplejen, så er i fuld sving med noget der gerne skulle komme til at minde om et Mariehøne. Er spændt på ligesom dig, med hovedbeklædningen, om hun vil beholde den på :o)

  Vi har været plaget af alverdens vinter "herligheder" i form af opkast, hoste osv. jeg kunne blive ved. Pyha, det har holdt hårdt. Er I gået fri ???

  Mange varme hilsner Rikke
  Knus Anette.

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Dejligt at høre fra dig! Træls at I har været så hårdt ramt hjemme hos Jer. Vi havde også en træls omgang hele starten af Januar, ja faktisk helt indtil midten af februar. Opkast, mellemørebetændelse, halsbetændelse, lungebetændelse, ja alt hvad man næsten kan tænke sig har vi haft! MEN, nu går det rigtig fint (7-9-13!).

  Jeg er også selv ret vild med jordbær-kostumet:) Glæder mig rigtig meget til at se, hvad du får kreeret til Asta:) Frida er på en stue i vuggestuen, der hedder Mariehønsene, så det overvejede jeg også til hende:)

  Håber I er ved at være ovenpå igen, det er så hårdt når sygdommen synes at fortsætte i det uendelige.

  Stort kram fra Rikke

  SvarSlet