onsdag den 22. december 2010

Sne i haven!

Se lige hvor smukt vores have er dækket af sne!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Hvor er jeres have bare flot! Jeg er også ret tilfreds med vores, kan især godt lide de små ruter, kattene tager gennem haven.

  SvarSlet
 2. Hej søde Rikke.

  Lidt forsinket, men ikke desto mindre vil jeg ønske jer en rigtig glædelig jul til dig, Frida og husbonden. Jeg håber I havde en skøn aften ??? Hvad sagde Frida til det hele ??? Asta flåede papir af pakkerne, indholdet var underordnet, men rive papir af var fantastisk :o)) Jeg arbejder desværre hele julen..... Det er ski lidt øv :o( Det er ikke blevet rigtig jul i mit hoved, sådan er det så i år :o/
  Tak for dine kommentarer på min blog. Jeg må gå til bekendelse, det dumme indbrud har taget pippet lidt fra mig. Det er virkelig SÅ klamt at nogen vi ikke ved hvem er, som intet har at gøre her, har været inde at rode i vores ellers trygge Glaphus. Men men jeg har fået god hjælp gennem vores sundhedsforsikring, så det er ved at vende. Heldigvis :o)
  Nu jeg er forbi "Prikke" vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår også. Jeg glæder mig til et nyt blogår, takker for mange skønne blogtimer Rikke.

  Kh Anette.

  SvarSlet