torsdag den 13. september 2012

Velkommen til Villads!

Ja der har jo været ualmindeligt stille her på bloggen!
For 3 uger siden meldte lillebror Villads endelig sin ankomst. Han blev født d. 25. August, da jeg var 41+3, og jeg endte med at blive sat i gang.
Fødslen gik fint, han fik en lidt hård medfart og det hele gik ret stærkt, men jeg tænker tilbage på det med en dejlig fornemmelse og følelsen af, at det var en god oplevelse på trods. Og her er han:)

Den sidste halvdel af graviditeten var hård. Det er også årsagen til, at jeg ikke har fået blogget, jeg har simpelthen ikke haft overskuddet.
MEN, nu er jeg tilbage. I hvilket omfang ved jeg ikke helt endnu, men ambitionerne er der, spørgsmålet er bare hvor meget tiden tillader som mor til to dejlige under:)

7 kommentarer:

 1. Stort tillykke. Hvor ser han bare sød ud! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er han fin! Stort, stort tillykke.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, så fin han er!

  SvarSlet
 4. stort stort tillykke sikke en lækkerbisken :)

  SvarSlet
 5. Hej søde Rikke.

  STORT STORT tillykke med fine lille Villads :o) Ej hvor dejligt, at se han er ude i verden ved sin familie. Hvordan befinder I jer som en familie på 4, og hvad siger storesøster Frida til sin lillebror og sin nye rolle ??? Hovsa, mange spørgsmål ;o)
  Overskud skal der til for, at få blogget og en graviditet kan jo udarte sig i de mest besynderlige retninger, så ikke noget at sige til, det ikke er blevet til så meget.
  Trods mit bloggeri mildest talt har været en synkende skude, har jeg savnet dig herinde. Vi følges jo meget godt ad ;o)
  Glæder mig over at læse dit indlæg, håber vi begge kan få gjort lidt mere ved bloggeriet, selvom jeg da ærlig talt må indrømme at tiden hertil ikke er den samme som sidste gang ;o) Men alle de gode intentioner er da første skridt på vejen, ik :o)))

  Mange varme knus og tanker
  Anette.

  SvarSlet
 6. STORT tillykke med en lille fin Villads ;o)

  SvarSlet
 7. Mange tak for alle jeres lykønskninger:)

  Anette: Ja der er dælme nok at se til nu:) Frida er glad for lillebror, men nyhedsværdien er så småt aftaget. Vi har efterhånden fundet en rytme i hverdagen (altså ikke Villads!) med aflevering og afhentning osv, men ind imellem er der da lidt udfordringer:)
  Håber alt er vel i Glaphuset og at i trives alle mand. Hvad med lille Vigga, hvordan går det med hende?
  Kh Rikke

  SvarSlet