fredag den 23. marts 2012

Tiden går med...

Istandsættelse af 1. sal! Vi har (snart havde) en uudnyttet 1. sal, som min handymand er i gang med at renovere. Det er et stort projekt, for det er HELT fra bunden, da der intet brugbart var deroppe. Vi har ikke engang en trappe derop.
Vi har været i gang i 5 måneder nu, og det begynder så småt at se beboeligt ud. Det er måske lige flot nok at skrive "vi", for det er jo Martin der gør arbejdet. Til gengæld tager jeg mig af Frida, det huslige, madlavningen osv. hver weekend, mens han arbejder ovenpå.
Billedet her er egentlig ikke særlig nyt, for alt gipsarbejde er færdigt og der er lavet rumopdeling, det er bare ret svært at fotografere. Vi får 3 rum - et soveværelse og to børneværelser. Vi håber (og tror) på at være færdige, til baby 2 melder sin ankomst engang til august:)

2 kommentarer:

 1. Hej Rikke.

  Hold da op et projekt I har gang i. Man må gerne sige "vi" for alt det huslige og børnepasning er bestemt også en del af sådan et stort projekt ;o) Herhjemme blir "vi" dog mere og mere til Morten Korchs projekter, for jeg synes maven er ved at være godt i vejen..... Så må han tage over :o) Det blir da en super lækker overetage I får, ny og med garanti lige som I gerne vil have den. FEDT :o)

  Rigtig god weekend til jer.
  Varmt knus Anette.

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Ja det er en stor mundfuld, men det blir bare så godt:)
  Jeg kan forestille mig, at maven er ved at fylde godt - her går det også ret hurtigt syns jeg! Men det er der ikke noget at sige til, første gang gik det også ret hurtigt.
  KH Rikke:)

  SvarSlet