tirsdag den 16. august 2011

Fra skrot til slot!

Vores hus er meget gammelt. Det er over 100 år! Det var et meget bevidst valg da vi købte det. Vi kan godt lide huse med charme og sjæl, og vi var (til dels) godt klar over, hvad vi gik ind til, da vi købte for 3 år siden. Huset var delvist renoveret, resten var lige sagen for gør-det-selv folk som os. Martin har en baggrund som tømrer, hvilket jo letter tingene en del.

Gemmen de sidste 3 år har vi (læs: MIG!) mange gange bandet det langt væk og ønsket et lækkert, nybygget hus. Altså nybygget bliver det jo ikke igen, men lækkert skal det nok blive, vi er ihvertfald godt på vej!

Sommerferiens største projekt var maling af huset, som var vandskuret da vi købte det. Sådan her så huset ud før det blev malet:


Og sådan her ser det ud nu:


Det er blevet et helt andet hus! Det ligner faktisk et beboet hus nu, ikke bare et byggeprojekt! Farven kan bedst beskrives som "sand", som passer super til de hvide detaljer og kampestenssokkel.


Næste store projekt er renovering af uudnyttet 1. sal (hvilket forklarer den knap så kønne vinduesløsning i gavlen). Det kommer til at trække tænder ud, men jeg glæder mig til vi er færdige!!


2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok spændende ud :) Det må have taget lang tid med al den malen.

    SvarSlet
  2. Gode before-after billeder. Dem kan jeg nemt forholde mig til, når jeg selv drømmer om at få en gammel gård. Men ser jeg billeder fra selve renoveringen, så mister jeg pusten. Men nu sidder I jo i saksen, så bare derud af :)

    SvarSlet