tirsdag den 11. maj 2010

Nu med indendørs pool og udgravning til udendørs i gang!

Her i huset er vi lidt hårdt ramt.
Frida er stadig ikke rask, og hun skal med stor sandsynlighed have dræn i ørerne i næste uge!
Ovenikøbet er der gået hul på en stikledning i forhaven. Krybekælderen er fyldt med vand, og der er gravet et meget stor hul i vores forhave. Så jeg sidder spændt og venter på, at der kommer en kloakentreprenør med et lille bitte kamera så vi kan finde ud af omfanget af skaden.
Mon solen snart begynder at skinne lidt på familien Bondesen...?

2 kommentarer:

 1. Hej søde Rikke.
  Arj I er da vidst pænt uheldige for tiden :o( Synes da solen godt snart må begynde at skinne ekstra på jer tre. Hvor er det synd for Frida hun ikke kan komme helt på toppen. Stakkels lille pus !!! Jeg har dog hørt fra flere at dræn er en stor hjælp for såvel de kære små som deres forældre.
  Uheldet med stikledningen lyder da bare som en rigtig rigtig øv´ert :o( Og som noget der meget vel kunne komme til at koste knaster ???
  Jeg har slet ikke fået kommenteret dit indlæg om den super super fede rokkefant din husbond har lavet. Arj hvor er den cool lavet. Og hvor er det sødt med plasteret på nummeren ;o) Jeg har vist den til Keld, sådan en vil Asta også gerne have ;o)
  Tak for din søde kommentar på mit P-pude indlæg.
  Forsat god weekend
  Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  det er heldigvis ikke så slemt med stikledningen, det er en dyr omgang, men forsikringen dækker. Vi venter stadig på at det bliver lavet.
  Ja jeg kan godt forstå at I også ønsker jer en rokkefant, den er skøn:) Tror også, at Martin snart må i gang meden til Frida:)
  Kram

  SvarSlet