onsdag den 30. marts 2011

Aftenens projekt!

Færdiggørelse af dette babytæppe, som er en barselsgave som forventes at skulle gives indenfor den næste måneds tid:) Mangler bare lige at sy bagsiden på, som er pink bomuld quiltet med lækker bød og tyk pladevat!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Tip til alle jer cupcake-damer

Det her redskab er da yderst uundværligt i et vel-ekviperet kage-køkken! Tjek lige videoen lige her. En ting er helt sikkert, sådan en må jeg eje! Det kan måske få min bage-gejst tilbage, den har ikk rigtig været der siden dåbskage-helvedet!

onsdag den 23. marts 2011

Dagens selskab

Dagen i dag tilbringer jeg sammen med ham her!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 22. marts 2011

MANDAG!

(Dette indlæg skulle jeg vist have skrevet i går, men der gik kaos i den!)
Vores opvaskemaskine er stået af=ALT opvask i hånden!
Filteret i vaskemaskinen var ikke sat ordenligt i efter rens=Vand overalt i bryggerset, ødelagt bordplade og skuffe under vaskemaskinen!
Panda-bil der smider ALT olie - bare følg sporet, så ender du hjemme hos mig=Koordinering af hente-bring, togtider osv, arrangere afhentning og værksted til en lille Panda der er for syg til at transportere sig selv!

SE DET KAN MAN SGU DA KALDE MANDAG!

onsdag den 16. marts 2011

Min dygtige mand #1

Det er vist ved at være på tide med lidt pral! Min mand Martin er ikke helt uden evner (hvis vi altså ser HELT bort fra huslige ting såsom rengøring, madlavning osv!). Faktisk er jeg temmelig stolt af ham. Han er en dygtig designer og en dygtig håndværker. At han er en dygtig designer fik han bekræftet for et par år siden.
Der kørte en reklame på TV for en tegnekonkurrence hos KVIK køkkener. Man kunne vinde et komplet sæt Kitchen Aid maskiner, og DET ville jeg gerne vinde. Jeg overtalte Martin til at lave en tegning til konkurrencen (ja ja, tegnekonkurrencer er altså ikke kun for børn). Man skulle tegne sit drømmekøkken.
Et par måneder efter, da konkurrencen længe var glemt, blev han ringet op af KVIK køkkener med besked om, at han havde vundet hovedpræmien - et gavekort til KVIK på 100.000kr!! Meget belejliget, da vi netop lige havde købt hus! Hold op hvor var vi glade, og det er vi da egentlig stadigvæk.

Her kan I se den vindende tegning, der er tegnet i hånden og farvelagt med markere. Konkurrencen var for næsten 3 år siden - og lur mig om ikke han havde fat i den rigtige ende, afrundede hjørner på køkkenelementer dukker da ihvertfald op flere og flere steder i øjeblikket.

fredag den 11. marts 2011

How are you doing?!

I går var jeg i biografen og se (læs: savle over) Matt Damon i filmen The Adjustment Bureau.
Filmen var god, der var lidt af det hele syns jeg. Noget af det var måske liiidt fjollet, men det blev opvejet af helheden. Der var godt med romantik, og hvad mere end romantik og Matt Damon kan man forlange af en tøse-tur i bio!

God fredag alle sammen!

fredag den 4. marts 2011

Fastelavn er mit navn

Så kom dagen hvor jeg sendt et lille jordbær i vugger!


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 2. marts 2011

Lidt nyt kluns!

Altså det ville jo være direkte løgn at påstå, at barnet mangler tøj! Jeg har derfor (lidt) fornuftig da jeg shoppede denne sæsons Krymmel kluns! Jeg købte udelukkende sommertøj og i str. 98 som jeg forventer passer når solens stråler melder deres ankomst!
Igår kom pakken, og der var rigtig meget fint i den. Frida stod gerne model mod en pakke rosiner!
Tjek evt. Krymmels lækre kollektion lige her!