onsdag den 27. oktober 2010

Hæklerier

Her er hvad aftenerne går med! Det går ret langsomt med mine grannystripes. Jeg kan huske, at da jeg gik i gang regnede jeg ud, at jeg kunne være færdig i starten af November. Øhhh så har jeg vist lidt travlt! Jeg tager jo også andre småprojekter indimellem, både hækle- og syprojekter, senest den lille blomster-rangle, jeg syns den er blevet fin! Den skal gemmes til gave til Fridas kommende fætter, som melder sin ankomst i starten af December.
Jeg er nået igennem alle farver 2 gange i tæppet, og min mor har netop forsynet mig med en hel bærepose med mere garn. Jeg havde nemlig købt garnet under et besøg hos mine forældre, og har ikke kunne finde det her hvor jeg bor. Så er det godt mine søde mor ofte besøger garnbutikken!
Tæppet er 160 bredt, og jeg havde egentlig planlagt at det skulle være 180 langt, meeeen... Jeg har garn nok til 160, så mon ikke jeg stopper ved 160 (hold op der er mang vej endnu, det er pt 32cm!). Er der nogen der kan hjælpe mig med, hvad jeg gør med enderne? Lige nu hænger der jo bare en masse ender i den ene side af tæppet, hvad gør man med dem?

mandag den 25. oktober 2010

Strikkerier

Her er de 3 lækre bluser, som Frida har fået af min moster. Den råhvide med træknapperne er en jeg har bestilt hos hende, Frida havde en magen til da hun var yngre, og den brugte vi bare så meget, den er super lækker! De to andre er nogle min moster har strikket af rester, og de er altså bare fine. Den rød/orange stribede havde Frida på i vuggestue i dag, og hun var brand smart i den! Det er nu dejligt med sådan en moster:)

Ja man er vel Esbjergenser!

I weekenden har vi været i Esbjerg og besøge min familie. Vi var til 6 års fødselsdag hos min kusines pige, og der var i den grad nogle tøser som havde det sjovt med at forvandle Frida til en rigtig EFB roligan!

Min søde moster, som er ret flittig med strikkepindene, havde sktrikket intet mindre end 3 bluser til Frida, de er SÅ fine og jeg er rigtig glad for dem. Dem skal der nok komme billeder af snart!

torsdag den 21. oktober 2010

På med vintertøjet!


I går nåede vi at hygge os lidt udenfor inden regn og rusk kom snigende.

Vi fik afprøvet flyverdragten. Den er liiige stor nok, men hun skal jo også kunne passe den hele vinteren.

Den sejeste kage!


I weekenden var vi til min venindes piges 1 års fødselsdag. Det var en skøn dag med lækker mad, masser af hygge og leg. Frida syns det var skønt at være til fest, hun hyggede sig med alt det spændende legetøj som Lærke havde fået i fødselsdagsgaver.

Fødselsdagskagen var intet mindre end et kunstværk! Den sejeste teletubbie-kage! Ja bedøm selv:)

onsdag den 20. oktober 2010

Nye støvler

Så har både Frida og jeg fået nye støvler. Fridas er dejlig varme Angulus Tex støvler, mine er mindre praktiske Camper støvletter uden fór. Til de kolde dage har jeg mine gode gamle andefødder med fór fra sidste år, de skulle gerne holde et par år mere.

Camper støvlerne er kommet all the way from Spain. Jeg har fået dem i forsinket fødselsdagsgave af Frida og Martin, og jeg elsker dem!
Jeg er ret spændt på, om Frida kan finde ud af at gå i dem, vinterstøvler i str. 21 er altså virkelig store til sådan en lille pige!

tirsdag den 19. oktober 2010

Der har været stille her på bloggen.
Vi har haft endnu en omgang sygdom med halsbetændelse, mellemørebetændelse, opkast, snot i lange baner osv. Efter pencilinkur til alle mand og dræn i ørerne til Frida for 3. gang, ser det (7-9-13) ud til at vende lidt nu!

En noget skidt Frida-mus på billedet.

Det har været en hård periode for os alle, man kan jo som bekendt ikke melde sig syg fra at være mor, uanset om der står 40 på termometeret eller man ligger på badeværelsesgulvet for ikke at komme for langt væk fra toiletkummen.

Jeg skal spare Jer for mere ynk (jeg kunne eller sagtens blive ved!) og i stedet vise, hvad vi har fået tiden til at gå med ind i mellem snotklude og pencilinpiller.

Lidt krea er det blevet til, men ikke meget. Et par posebukser med lommer til en gave til Fridas veninde Lærke som er fyldt 1 år. Og en lille EG slå-om kjole til Frida.


tirsdag den 5. oktober 2010

Test

Forsøger mig lige med at blogge fra mobilen, mon det virker?


- Posted using BlogPress from my iPhone