lørdag den 28. august 2010

Goddaw hverdag!!


Så skal jeg da lige love for at hverdagen har meldt sin ankomst. Nu er det helt slut med barsel, og vi mærker for alvor, hvad det vil sige at have en hverdag med et lille barn.

Jeg spekulerer på hvordan alle andre gør... Hvordan når I det hele? Jeg syns det er super svært at finde tiden til det hele, på arbejde i 7,5 timer, hente Frida i vuggestuen, underholde Frida samtidig med at der laves aftensmad, som altså skal stå på bordet 17.30 for at undgå, at Frida når at blive for træt. Aftensmaden skal jo helst være sund og indeholde det hele. Støvsuges skal der hver dag, kræet fælder SÅ meget. Kræet som i øvrigt skal luftes 2-3 gange om dagen. Motion vil jeg virkelig gerne prioritere højt. Og hvis jeg/vi får luft for alle krea-ideerne, så eksploderer mit hoved. Kærestetid, øhh hvad er det nu lige det er??


Jeg sender derfor en bøn til jer alle, kom med jeres guldkorn, hvor finder i de ekstra timer i døgnet som jeg desperat leder efter? Hvordan når i det hele?

Måske er jeg bare så slemt optimistisk at tro, at man rent faktsik KAN nå det hele!


I skrivende stund sidder jeg i sofaen og nyder en Fynsk Forår. For jeg skal også være ærlig at indrømme, at jeg syns det er møg svært at finde energien til det helt store når Frida er puttet.

mandag den 23. august 2010

Se lige hvad jeg kan!

Jeg kan stå selv kan jeg! Jeg kan rejse mig op helt uden støtte, og ved vi ved, den anden dag da min mor kom og hentede mig i vuggestuen havde jeg sørme rejst mig op og gået 3 skridt helt selv. Min mor var lidt ked af at hun ikke havde set det, og det var rigtig synd, derfor gik jeg 4 skridt i weekenden, så blev mor glad!

søndag den 22. august 2010

Til stakken på køkkenbordet


Vi har altid en stak på køkkenbordet bestående af breve, huskesedler osv. Og den var vi bare ved at være rigtig trætte af. Derfor har jeg fikset en lille skuffe-sag fra Trævarefabrikkernes Udsalg lidt op med maling og Anne Black greb. Den er da bestemt kønnere end stakken!

mandag den 16. august 2010

Lampe make-over sneak peak

Vi er i gang med at fikse 4 ABO kuglelamper op, det bliver SÅ godt hvis jeg selv skal sige det!

fredag den 13. august 2010

10 ting om mig

Jeg er blevet tagget af Sarah i bloglegen!

Så her kommer ti ting om mig!

Jeg er et organiseret rodehoved! Jeg roder meget, men kan på 10 sekunder finde min forskudsopgørelse fra 2004!
Jeg er stærkt afhængig af Coca Cola Light. Jeg fik det ind med modermælken.
Jeg er kreativ både i min fritid og i mit job som designingeniør.
Min mand er mere kreativ end mig.
Jeg kan ikke finde ud af at lave boller i karry.
Jeg har løbet en halvmarathon på 1.43, og det er jeg stolt af!
På min blå mandag farvede jeg mit hår pink (og fugerne på badeværelset!).
Jeg drømmer om at åbne et spisested.
Da jeg var barn ville jeg være balletdanser!
Mit livs bedste oplevelse var Fridas fødsel.

onsdag den 11. august 2010

Hynde til Ikea højstol

Jeg faldt tilfældigt over dette gratis mønster til Ikea højstolen, som vist efterhånden er en selvfølge i enhver børnefamilie.

Mønsteren kan i finde lige her. Der er i øvrigt mange fine gratis mønstre.

Jeg tror da at Fridas Ikea stol skal peppes op med et betræk og en matchende pose til at holde styr på benene (altså dem på stolen ikk) under transport.

tirsdag den 10. august 2010

En skammel til Frida

Som så mange andre krea-hoveder har jeg fikset en Ikea-skammel lidt på. Den har fået en gang solgul maling og Ferm dotty tapet. Ovenpå tapetet er der klar lak, så den kan holde til den hårdhændede brug, som den helt sikkert vil blive udsat for på Fridas værelse, hvor den står ved siden af sengen, så vi kan sidde på den når Frida puttes!

Jeg syns den er blevet rigtig fin!

fredag den 6. august 2010

Skal, skal ikke.....


Jeg overvejer at købe en iPhone. Kom gerne med jeres erfaringer hvis I har nogen:) Jeg tænker at det med en iPhone bliver nemmere at blogge, så kan man vel tage billeder med telefonen og blogge direkte fra den kan man ikk?

onsdag den 4. august 2010

Uha her er stille!

Så er Frida-musen afleveret i vuggestue og Martin er kørt op på sit arbejde for at ordne nogle ting. Det er lige gået op for mig, at det faktisk er første gang i 10 måneder, at jeg er alene hjemme i mere end en halv time! (Bortset fra snorke-dyret Tulle selvfølgelig!).

Og hvad skal jeg dog lave? Det er ikke så svært:)

En dejlig kop kaffe, som jeg for en gangs skyld kan få lov til at drikke mens den er varm! Og mit grannystripe-tæppe-projekt! Jeg er netop blevet færdig med første "runde" med alle farverne, 1 down - 11 to go!!

Indkøringen går rigtig fint. Frida hygger sig og syns det er SÅ spændende at være der. De første to dage følte vi dog, at informationsniveauet var meget lavt, og det var rigtig svært for os og vurdere, om vi skulle gå eller blive, og hvor længe vi skulle blive. I går havde vi så en opstartssamtale, som vi nok bare skulle have haft mandag, for den gav svar på alle vores spørgsmål. Efter samtalen kørte vi hjem og Frida blev. Hun sov sin formiddagslur der, og jeg var meget spændt på, hvordan putningen skulle gå. Det var gået rigtig fint, hun havde kun brokket sig lidt. Jeg hentede en glad og smilende Frida da hun var vågnet igen og hvade fået lidt mad, og det var bare dejligt at se. Resten af dagen var hun dog noget mor-syg, men mor var også ret Frida-syg, så det var okay:)


Billedet er fra Fridas første dag i vuggestuen!