lørdag den 31. juli 2010

Hip hip hurraaaa...

I dag har vi fejret Martins fødselsdag. Vi har haft huset fyldt med gæster det meste af dagen, vi har begge små familier, men når de er samlet er der pludselig ret mange! Det har været super hyggeligt.

Sidste år til Martins fødselsdag debutterede jeg i lagkagebagning på den rigtige måde, altså den slags kager der er overtrukket med fondant og hvor ALT er hjemmelavet. I år orkede jeg det ikke, så det blev til en halt almindelig lagkage, som faldt i ret god jord hos gæsterne!


Jeg har købt et sæt nye højtalere i fødselsdagsgave til Martin. Også lidt en gave til mig selv, for de er bare SÅ fede. Højtalere er jo lidt af en mande-ting, men dem her - de må gerne bo i min stue, og det kommer de nu til.

fredag den 30. juli 2010

En mors mange (unødige?) bekymringer!

På mandag skal Frida starte i vuggestue! Jeg er spændt men også lidt nervøs. Der er absolut ingen tvivl om, at Frida er klar til at komme afsted! Men er jeg? Jeg har ufattelig mange bekymringer omkring opstarten. Langt de fleste er sikkert fuldstændig unødvendige med også fuldstændig uundgåelige for mig. Blver hun nu glad for at være der, passer de nu godt nok på mit barn, får hun nok at spise, vil de andre børn lege med hende - og måske nok min største bekymring: Hvordan får de hende til at sove uden en trilletur i barnevognen?! De sidste mange uger har vi arbejdet hårdt på at få Frida til at sove uden at blive kørt i barnevognen. Netop fordi at det er sådan hun skal sove i vuggestuen. Arbejdet har dog været uden det helt store held! Frida er ret svær at styre i barnevognen, hun vrider sig i selen og kan indtage de mest avancerede stillinger, se bare her!

Min frygt er derfor, at hun i vuggestuen kommer til at skrige sig selv i søvn, og jeg får ondt i hjertet ved tanken.


Når det så er sagt, så glæder jeg mig også på Fridas vegne. Hun er en pige der trives med gang i den og er et ret selvstændigt barn. Jeg tror det bliver fedt for hende!


Vi har været ude og købe cykelstol, cykelhjelm til Frida og også til mig (jeg må jo hellere sende de rette signaler!). Så kan vi cykle til og fra vuggestuen.



Smart ikk?:)

Mon farmand havde en finger med i spillet?



Mit nye hæklehus!

Jeg har netop modtaget et hæklehus, som jeg har bestilt hos Sarah/Dandylion. Jeg havde for noget tid siden set hæklehusene på hendes blog, men på daværende tidspunkt hæklede jeg ikke. Da jeg så begyndte at hækle ville jeg bare så gerne have sådan et hæklehus, og kunne ikke huske hvor jeg havde set dem! Jeg bragte en efterlysning her på bloggen og fandt frem til Sarah:)
Og her er det så, mit fine, nye hæklehus - er det ikke bare skønt?

Til mit hæld glemte Sarahs kæreste at sende hæklehuset den aftalte dag, det udløste sørme et lille plaster på såret i form af et etui til lommetørklæder -selvfølgelig matchende mit hæklehus.

Tak Sarah!

onsdag den 28. juli 2010

Stole søges - stole sælges!

Vi søger desperat 4 stk. grønne Ikea Urban plaststole. Man kan ikke længere købe dem i Ikea, hvis nogen ligger inde med en eller flere af disse stole, og er interesseret i at sælge, så hører jeg gerne fra jer!


Desuden har jeg 6 stk. af disse teaktræs-stole til salg. De er helt perfekte til en make-over med maling og nyt stof! Jeg købte dem med henblik på dette, men 2 dage efter faldt vi over 8 stk. af en anden type stole, som vi nu er gået i gang med at give den store tur!

Her er stolene til salg:

Og her kommer dem vi er i gang med at sætte i stand, jeg glæder mig til at kunne fremvise efter-billeder!

mandag den 19. juli 2010

WIP - Grannystripes

Her er mit tæppe-projekt! Som så mange andre har jeg kastet mig ud i et af de helt store tæpper ala TUSINDFRYD.
Tæppet er 150cm bredt og jeg regner med at det skal være 160 langt. Det giver 72.000 stangmasker! Jeg har nu rundet 2400 og syns der er laaaang ved igen! MEN, hver gang jeg skifter farve giver det ny energi, så der er stadig håb for, at jeg kommer til at varme mig under tæppet når jeg går på pension!

torsdag den 15. juli 2010

Hæklehjælp

Jeg er gået i gang med et tusindfryd-projekt - plaid i grannystripes! Jeg har hæklet to farver nu, dvs. 1200 stangmasker (!). Jeg har hæklet dem i pink og rød, noget bomuldgarn jeg lige havde liggede. MEN, det er til pind 2,5-3, og det havde jeg ikke lige tænkt så meget over. Bliver det meget tydeligt hvis jeg fortsætter med at bruge garn til pind 3,5-4?

Håber en af Jer mere erfarne hæklere kan hjælpe:)

mandag den 12. juli 2010

Til MIG!


For lidt tid siden vandt jeg jo gavekortet på 200kr til Anker Living hos En fugl i hånden.

Jeg har besluttet at gavekortet for en gangs skyld skal bruges på mig selv. Jeg har bestilt dem her, jeg glæder mig til de kommer!

torsdag den 8. juli 2010

Jeg havde da alligevel ikke andet aat bruge de 590kr. på

end en f...... P-bøde!

Hvem er det nu der laver hækle-etuier?

Jeg mener bestemt at have set en blogger, der laver nogle søde hækle-etuier. Men jeg kan ikke huske hvem...... Er der mon en der kan hjælpe? Eller endnu bedre, er der en DIY et sted på et hækle-etui? Sådan et kunne jeg da godt bruge til mine nyindkøbte Clover hæklenåle!

søndag den 4. juli 2010

Flere svampe!

Her er lige et par billeder af weekendens sysler! Jeg har fået hæklet endnu to svampe, og jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg har lidt bedre styr på fastheden nu, men jeg syns det er rigtig hårdt i fingrene. Så det bliver ikke til så meget hækleri af gangen. Vintage stofferne på billedet er et trendsales-køb. Jeg har ganske få vintage stoffer, så jeg er meget begejstret for købet.
Jeg har også fået syet lidt. Et par shorts til svesken, inspireret af et par hun har fra Wheat. De er blevet super søde, og sidder fint på den lille ble-numse! Dukkebarnevognstæppet er til min venindes pige, og jeg er sikker på at det nok skal bringe lykke.

Desuden er weekenden blevet brugt på at lave økologisk hyldeblomstsaft, MEN jeg glemte helt at tage billeder af processen. Det står nu i køleskabet hvor det skal trække i 4 dage inden det er klar! Uhm jeg glæder mig!