tirsdag den 25. maj 2010

Award!


Ihh altså, jeg har været så heldig at modtage en award. Awarden har jeg modtaget af søde Anette, som har bloggen Glaphuset. Jeg følger trosfast Anettes blog, hun er knald dygtig og behersker ikke så få håndarbejdsteknikker. Jeg finder stor inspiration hos Anette, og jeg er rigtig glad for, at det netop er Anette der har givet mig awarden.
Som modtager skal jeg fortælle 7 ting om mig selv:
1) Jeg har en lidt splittet personlighed - jeg er et "struktureret rodehoved". Jeg roder samtidig med, at jeg er til to-do lister, kalenderen, Excel-ark, tidsplaner osv!
2) Jeg er gift med Martin, sammen har vi smukke Frida på 8 måneder.
3) Jeg er født og opvokset ved vesterhavet.
4) Jeg har løbet 3 halvmarathon og jeg er stolt af det. Jeg drømmer om at klare en hel.
5) Jeg er kreativ både i mit job som designingeniør og i min fritid.
6) Min familie betyder alt for mig.
7) Overraskelser og spontanitet er ikke min stærke side.
Her er 7, som jeg gerne vil give awarden videre til:

1. Christina/Rappedikke: Christina har en fantastisk inspirerende blog. Hun skriver skønt, og jeg elsker at besøge hendes blog. Jeg elsker især hendes fjollede indlæg som dukker op i ny og næ, f.eks. indlægget om asparges-lugtende tis, og senest hendes indlæg om kropsbehåring:)
2. Busters mor verden: Laura laver nogle fine ting, som jeg er helt tosset med.
3. Alma la palmas univers: Stine har en dejlig blog, og laver nogle SUPER fine ting!
4. Rumpetski: Dorthe er ligesom jeg ret ny her i blogland. Hun skriver om dagligdagen og har en hyggelig blog.
5. Westmose: Mette har en skøn blog og laver en masse lækre retro-sager. Jeg besøger tit hendes blog, som er farverig og humørfyldt.
6. Frk. TURKIS: Jeg har for nylig opdaget Christines blog, som er spræng fyldt med de LÆKRESTE sy-sager.
7. Frk. Meilhedes univers: Tine har som jeg en forkærlighed for kager med hele svineriet! Og de er bare flotte de kager hun tryller frem!
Tag et besøg på deres blogge om se meget mere.
Og til sidst tak til Anette som har givet mig denne award! Jeg er stolt!

mandag den 24. maj 2010

Lagersalg

I dag har jeg været på et lille lagersalg i nabobyen sammen med en veninde. Det var et legetøjs-lagersalg, og der var mange fine ting. Jeg fandt blandt andet disse fine svampe-bogstøtter til den beskedne sum af 17 kr for 2 stk. Beklager den ringe billedkvalitet, billederne er taget med mobilen, som ikke har et særlig godt kamera, men der er ikke strøm på det andet.
Jeg fik også købt en flot gåvogn til Frida. Og hun øver sig allerede! Bemærk venligst de meget voksne strømper Martin har på på billedet:)Og Sophie giraf har også sneget sig med på billedet, hende vandt jeg i en give-away hos Maminka.

fredag den 21. maj 2010

Glad i låget

Det her skønne vejr bliver man da bare glad i låget af! Frida har været i hopla hele dagen, og det har været skønt! Trods blødende gummer er hun bare så glad og smilende, det er da fantastisk!


tirsdag den 11. maj 2010

Nu med indendørs pool og udgravning til udendørs i gang!

Her i huset er vi lidt hårdt ramt.
Frida er stadig ikke rask, og hun skal med stor sandsynlighed have dræn i ørerne i næste uge!
Ovenikøbet er der gået hul på en stikledning i forhaven. Krybekælderen er fyldt med vand, og der er gravet et meget stor hul i vores forhave. Så jeg sidder spændt og venter på, at der kommer en kloakentreprenør med et lille bitte kamera så vi kan finde ud af omfanget af skaden.
Mon solen snart begynder at skinne lidt på familien Bondesen...?

søndag den 9. maj 2010

Endnu en rokkefant er klar

Så har Martin fået færdiggjort endnu en fin rokkefant. Denne rokkefant skal bo hos en af ungerne fra min mødregruppe. Jeppes mor var helt solgt da hun så en rokkefant, så sådan en måtte de bare eje:) Og her er den så. Er den ikke bare sød?
Frida skal selvfølgelig også have en rokkefant på et tidspunkt. Tiden har bare ikke lige været til det, og nu har vi lavet en aftale om, at vi ikke må gå i gang med andre projekter før vi har fået malet de nye spisestuestole, som efterhånden har været længe undervejs.
Det er ikke blevet til såmeget krea for mit vedkommende. Jeg har dog lavet et par småting på symaskinen, de bliver vist frem senere:)

God mors dag til jer alle - her bragte den et gavekort til wellness, MUMS!

mandag den 3. maj 2010

Jubiii jeg har vundet!

Jeg har deltaget i en Give Away hos Maminka. Og jeg har vundet en Sophie giraf, er det ikke bare fantastisk:) Jeg er ihvertfald rigitg glad, og jeg er sikker på at den bliver et hit hos Frida.